Greendiva.se

det är inte fel att vara fin

Att ha fina ögonfransar är det många av oss som vill ha. Det kan du få på flera olika sätt men det är viktigt att du tar hand om dina ögonfransar för att de ska se extra fina ut. Du kan till exempel använda en gammal mascaraborste till att borsta dina fransar. Ibland kan det även vara bra om du blöter borsten innan du borstar dem. Det finns en mängd produkter och salonger som kan hjälpa dig att få fina fransar.

Skönhetssalonger

Du kan försöka att sätta på egna fransar men om du inte vet vad du gör kan resultat bli att du blir väldigt missnöjd. Det är bättre att gå till en salong med kunnig personal som kan hjälpa till att göra dina fransar så fina som du alltid velat ha dem. När du fått dina nya fransar måste du se till att ta hand om dem dagligen så håller de längre.

Tid och pris

Om du aldrig tidigare gjort fransar kommer du kanske bli förvånad men det tar mellan 1,5 och 2,5 timmar att göra fransar. De sätts på en och en och därför tar de den tid tar. Även priset varierar mellan olika salonger. Lycka till med dina nya fina ögonfransar!