Greendiva.se

det är inte fel att vara fin

Letar du efter nya smycken att pryda hals, armar, öron och fingrar med. Då har du hittat rätt, här finner du smycken i både guld och silver i olika former. Allt från ringar och örhängen till halsband och armband. Ett smycke är något personligt. Om det älskas och tas vara på så kan ett smycke följa dig genom hela livet för att sedan leva vidare genom nästa generation.

Silver eller guld

Gillar du silver eller guld? Att välja mellan silver eller guld beror helt på vad du själv gillar. Men vilket du passar bäst i beror på vilken hudton du har. Varm hudton passar bäst i metaller som guld eller mässing, brons och koppar. Har du en kall hudton så gör sig silver och ljusa metaller sig bäst. Så som vitguld, rostfritt stål, titan och platina. Neutral hudton passar bra i alla metaller.

Handla smycken online

Det är lätt och smidigt att handla smycken online. Eftersom smycken inte behöver testas så som storlekar eller liknande, är det enkelt att klicka hem direkt från webbshoppen. Butiken är öppen dygnet runt vilket gör att du kan handla när det passar dig bäst. Välj något online bland massa olika fina smycken.