Greendiva.se

det är inte fel att vara fin

Vi utsätter dagligen vår hy för påfrestningar. Det handlar om allt från luftföroreningar till klimatpåverkan och då gäller det att hitta en daglig hudvårdsrutin som fungerar. Oftast lägger du kanske mest fokus på den dagliga rengöringen och det är nog så viktigt, men ibland kan det vara underbart att lyxa till det lite.

Spa hemma

Något som kan kännas extra lyxigt, är att fixa ett spa hemma. Tappa upp ett varmt bad och tänd några doftljus. Det är ett par enkla medel för att genast få till en varm och avslappnande känsla. Ett härligt badskum kan dessutom verkligen ge det där lilla extra.

Ansiktsvård

Att lägga en ansiktsmask är ett annat sätt att genast få in lite vardagslyx. Här finns det massvis med variationer och en bra ansiktsmask är ett ypperligt komplement till din dagliga rutin. Välj en mask som passar din hudtyp och dess specifika behov.

Du väljer naturligtvis själv om du vill använda enbart en mask åt gången eller om du vill hoppa på trenden med multi-masking. Multi-masking innebär helt enkelt att du använder flera olika masker samtidigt, för att fokusera på olika problemområden. De flesta ansiktsmasker kan beställas online, oavsett vilken sort du är ute efter.