Greendiva.se

det är inte fel att vara fin

Badrummet är möjligen det rum som vi använder oss mest av efter sovrummet. Vissa i familjen använder det mer än andra och alla ska få den tid som man behöver, därför så kan det vara en fördel att ha fler badrum i huset om man är många i familjen.

Ett stort badrum är något som de flesta önskar sig. Gärna med dubbla handfat så att man inte behöver trängas på morgonen om man är många i familjen. För vissa så går det snabbare att få på ansiktet än för andra. Har man stort hus så kanske man har fler toaletter där man kan göra sig i ordning på också. Ett badrum med ett fantastiskt badkar kanske det är många som önskar sig. Så om ni planerar att göra om ert badrum så se till att få in detta.

Det är oerhört skönt att krypa ner i ett varmt bad en kall höst- eller vinterkväll. I dag så finns det alla möjliga former på ett badkar och behöver inte vara en traditionellt fyrkantig pjäs som tar upp platsen. Se också till att det är behaglig belysning i badrummet som gärna kan dimras ner vid tillfällen då man vill mysa till det och höja på max när man lägger en make-up eller när man är i behov av ljus. Ett badrum som har gott om plats är att föredra, gärna så att man kan sätta sig ner en stund efter ett skönt bad och koppla av en stund.