Greendiva.se

det är inte fel att vara fin

Naglar är en viktig del av vår image och stil. Det första man tittar på när man träffar en ny människa är oftast hennes ansikte och händer. Naglar är händernas tio små ansikten och det gäller att se till att de är så fina som det bara går. Manikyr är något vi ofta brukar förbise när vi i första hand jagar skönheten genom att göra vårt ansikte finare. Men ack vad fel vi har. Glöm inte om naglarnas vikt. Här kommer några tips som hjälper dig på vägen till tio finfina nagelsyskon.

Nagelvård

Naglar kan förstöra din look. Ta hand om dem. Ät kosttillskott med kisel och biotin. Ät blåbär eller tillskott som innehåller blåbär. Vårda naglar varje dag – tvätta händer och glöm inte nagelolja. Har du inte köpt en nagelborste, är det dags att göra det nu! Försök inte få bort din döda hud själv. Gå och gör en manikyr istället. Det är skönt att pyssla med naglar själv och det kan visst vara dyrt med en manikyr. Naglar är en så pass viktig faktor som bidrar till din skönhet att det kan vara värt att åtminstone prova med ett manikyrbesök.

Nagelolja

Dina naglar absorberar vatten precis som svampar absorberar vatten ur marken. Du behöver mycket vatten i dina händer. Nageloljan ser till att du får det in så det räcker. Dina naglar blir betydligt starkare om du använder oljan varje dag. Av alla tips där ute är nageloljan det mest självklara.