Greendiva.se

det är inte fel att vara fin

Det finns många olika faktorer som spelar in som påverkar vår hy negativt. Olika livsstilsfaktorer såsom stress, kost och rökning är några av dem men det gäller också att vara försiktig med solens UV-strålning som är en av hudens allra värsta fiende då den hjälper till att påskynda den biologiska och naturliga åldrandeprocessen. Det gäller att vårda sin hy så att den behåller sin spänst och lyster och varför inte lyxa till det med lite mer proffessionell hudvård emellanåt.

Skönhet kommer inifrån

Kombinationen med bra hudvårdsprodukter, behandlingar hos hudterapeuter, leva sundare och att däremellan använda bra hudvårdsprodukter är ett bra koncept för att undvika att huden åldras i förtid. En fnasig och torr hy ser äldre och sliten ut detta motverkas med fukt och förutom ansiktskrämer och serum så kan man regelbundet göra återfuktande ansiktsmasker. Är du orolig i magen så kan även det påverka ansiktet genom kvisslor och ojämnheter så var rädd om din mage, det är ingen myt att skönhet kommer inifrån, huden påverkas hela tiden av hur du mår och vad du stoppar i dig. Det finns mycket du kan göra själv för att hålla huden i trim och känna dig piggare.

Rör på dig och ät rätt

Tillbringa minst en timme om dagen utomhus. Vi behöver alla frisk luft men var försiktig i solen, motionera så blodcirkulationen hålls igång, sov ordentligt och ät kost och vitaminer som innehåller olika antioxidanter så har du kommit en bra bit på väg.